#WELKOM BIJ DENNENOORD

In een ongedwongen sfeer geniet je in ons sfeervolle Bier- en Spijzenlokaal van een ruime keuze aan speciaalbieren en gerechten van onze (borrel) kaart.

We beschikken over een ruim terras met speeltuin voor de kids en een uniek uitzicht over de Ijzeren Man. Hier kun je heerlijk met een hapje en een drankje genieten van de ondergaande zon.

Daarnaast hebben we de beschikbaarheid over twee zalen met eigen terras voor uiteenlopende evenementen en partijen. Achter onze locatie vind je een ruime eigen parkeerplaats.

Terras

Op ons ruime terras kun je uitstekend genieten van een bijzonder biertje of een heerlijke avondmaaltijd. Het bijzondere uitzicht op de ‘De Ijzeren Man’ is op elk moment van de dag het bekijken waard.

Gelegenheden

Onze zalen en terras laten zich ook fantastisch dienen voor een mooie bruiloft, babyshower, jubileum, verjaardag en communies. Er zijn diverse arrangementen beschikbaar om uw gelegenheid tot een onvergetelijke dag te maken. Ook voor de minder mooie momenten in het leven staan wij graag tot uw beschikking.

Bieren

Onze Bierkaart staat vol met bijzondere bieren. Bier is zoveel meer dan enkel had getapte pilsje, alhoewel je deze natuurlijk ook bij ons vind. Vanuit verschillende regio’s en landen, hebben wij een mooie selectie aan speciaalbieren, en onze kaart is continu in verandering. Elke keer een nieuwe ontdekking!

Wandel- en fietsroutes

Bier- en Spijzenlokaal Dennenoord bevind zich in recreatie gebied de Ijzeren Man. Vanaf hier starten diverse wandel- en fietsroutes die je leiden door de in 2014 uitgeroepen groenste regio van de wereld.

0
bieren

Kom één van onze ±75 bieren proeven

Om te genieten van een bijzonder biertje ben je bij ons aan het goede adres.

0
dagen geopend

Al vele jaren een begrip in Weert en omstreken

Met onze rijke geschiedenis zijn we al meer dan 25000 dagen geopend

0
Zitplaatsen

Neem plaats in ons café of op het terras

Afhankelijk van het seizoen, kun je bij ons plaatsnemen op één van de 120 zitplaatsen.